Регистрациите за The Pitcher 2017 вече започнаха

 

The Pitcher е годишно събитие, организирано от Insprad, турска компания със специален фокус върху иновативни технологии, медии и проекти по предприемачество. Събитието е посветено на укрепване на местната и глобална предприемаческата екосистема чрез свързване на предприемачи с правилните инвеститори и ментори.

The Pitcher  2017 ще събере 20 обещаващи стартъп компании и ще им даде възможност да представят бизнеса си пред някои от най-известните местни и международни инвеститори. За тези предприемачи, които искат да се възползват от възможността, подаването на заявки за участие вече започна.

The Pitcher 2017 ще се проведе на 15 април в Workinton Levent 199, Истанбул, където избраните най-добри 20 стартъп и смотри порнушку на lostporno компании ще се качат на сцената, за да представят своите бизнеси пред над 70 инвеститори от Турция, Европа и Силициевата долина. “Питчърите”, които впечатлят инвеститорите, ще получат специални награди от големите спонсори и партньори на събитието.

Има по нещо за всеки! Инвеститорите ще бъдат въведени в много променящи играта идеи и проекти, стремящи да ги запознаят с новите тенденции. Заедно с изслушването на стартъп питчърите, всички присъстващи ще могат да се присъединят към множество конференции, семинари и работни срещи и ще имат възможност да се насладят на цял ден, пълен с нетуъркинг.

The Pitcher 2017 се организира от Insprad със съдействието на ТЕТ (Turkish Electrical Electronics and Services Exporters Association). Събитието ще бъде напълно безплатно за всички стартъп питчъри, зрители и други стартъп ентусиасти, които искат да присъстват.

За да получите повече информация за The Pitcher 2017 г. и да подадете форма за участие, посетете

 

Последвайте The Pitcher:

Facebook - https://www.facebook.com/thepitcherorg/
Twitter - https://twitter.com/thepitcherorg
Instagram - https://www.instagram.com/thepitcherorg/
LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/thepitcherorg
YouTube - https://www.youtube.com/c/thepitcherorg

The Pitcher 2017 Invitation